Slide 0

Welkom bij De Dankbare

Contact opnemen
Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11

Paarden en pony's

 

 

 Rosa, Eva, Laura en Sara

Ras: Nederlands trekpaard

Deze zwarte dames zijn onze, eigen gefokte, koudbloed paarden. Het zijn echte “alles-kunners”. Ze gaan mee op strandrit, lopen voor de koets, vermaken de kinderen met vliegend tapijt en doen mee aan het traditionele ringsteken.

NikitaVera en Sara

  

Aquila en Marenga

Ras: KWPN

Zij is het begeleidingspaarden van Ard en Henny. Aquila is de volle zus van Eagle en Richty en Marenga is de moeder van alle drie.  

 Aquila en Marenga

 

Eagle

Ras: KWPN

Zij wordt gebruikt voor lessen en de strandritten en blinkt uit in het springen. 

 

 

Ritchy

Ras: KWPN

Geb.: 2012

Ritchy is een lieve ruin een echte allemans vriendje.

 

Playboy

Ras: KWPN

Hij wordt met name voor de spring- en dressuurlessen gebruikt. Playboy is een goede leermeester, hij heeft Z1 dressuur gelopen en ook enkele spring parcoursen gelopen.

 

 

Lady (Spikkel)

Ras: - 

-

 

 

 Wodan

 Ras: Haflinger

Dit is onze unicorn pony. Met zijn lange blonde manen is het een plaatje om te zien en hij is ook nog eens super lief met rijden. 

 

Fientje

Ras: Fjord

Fientje heeft tot een paar jaar geleden altijd met minder valide ruiters gereden. Ook zij is erg braaf en betrouwbaar. Het is een leuke voorwaartse pony om te rijden, zowel op buitenrit alsook in de bak. Fientje doet ook regelmatig mee met het ringsteken.Trigger

Ras:-

Geb.:- 

 


Basje

Ras: Bonte Haflinger

Geb.: 2002

Na wat onstuimige jaren bij de voorgaande bazen lijkt Basje nu zijn plaats gevonden te hebben. Hij is een multifunctionele pony die altijd trouw zijn werk doet. Hij is makkelijk zonder zadel te rijden wat goed uitkomt wanneer we zomers gaan zwemmen in de zee.

 

 

Saartje

Ras: Duitse rijpony

Geb.: 2007

Saartje is sinds kort in het bezit van Roos. Het wordt de opvolger van Harry. Ze zijn nu spelenderwijs  aan elkaar aan het wennen om op langer termijn een goed team te vormen. 

     

 

 

 Monty

Ras: Welsh Cob

Geb.: 2000

Monty is een van onze eerste manege pony’s. In het begin was hij altijd erg snel, maar door de jaren heen is hij heel wat rustiger geworden. Springen is zijn hobby daar wordt hij erg enthousiast van!

 

 

Sweety

Ras: NRPS

Geb.: 2011

Sweety is bij ons in 2011 op dierendag geboren. In de winter is hij heel erg ondeugend en is het een grote uitdaging voor de gevorderde ruiter, maar zodra het weideseizoen begint is hij een hele brave pony om te rijden.

 

Harry

Ras: Welsh

Geb.: 2012

Harry is Roos haar eerste wedstrijd pony en ze zitten nu op L2 niveau. Het is af en toe een frisse, vrolijke pony waar ze haar handen aan vol heeft maar zijn samen onafscheidelijk. Naast de dressuur kan hij ook goed springen en vindt hij het leuk om aangespannen te lopen.


Belle

Ras: Welsh x Shetlander

Geb.: 2007

Zij is onze allereerste manege pony die wij gekocht hebben en groeit samen met onze dochter Roos op, zij heeft daar haar eerste ritjes op gemaakt. Voor de allerkleinste doet ze dienst als wandel pony of loopt ze mee in de les. Ook strandritten, zwemmen in zee en aangespannen lopen vind ze erg leuk. 

 

Rakker

Ras: Shetlander

Geb.: 2011

Rakker is een echte shetlander, af en toe erg ondeugend. Hij vindt het leuk om voor de kar te lopen en zwemmen. Alleen dressuur met Rakker is een grote uitdaging hij haalt hierbij alles uit de kast om zijn werk te ontlopen. Hierdoor hebben we al wel veel om Rakker kunnen lachen.