Slide 0

Welkom bij De Dankbare

Contact opnemen
Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11

Ponykamp

     
  

Ook in 2018 organiseren we weer gezellige en leerzame ponykampen! De ponykampen bij ons zijn kleinschalig en zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Tijdens je verblijf bij ons gaan we natuurlijk super leuke activiteiten met de paarden en pony's doen.. heerlijk door bos en over strand rijden, spring- en dressuurles, met z'n allen in de "groentekar" een ijsje halen, sjeezrijden, vliegendtapijt met de trekpaarden en natuurlijk zwemmen met de paarden en pony's en nog véél meer! We hebben een  bont gezelschap aan paarden en pony's, voor ieder wat wils. Van trekpaard tot shetlander en van jong en ondeugend tot ouder en super braaf. 

Om het ponykamp een groot succes te maken hebben we een aantal huishouderlijke medelingen. Als eerste willen wij je een beetje helpen met het inpakken van je koffer. De volgende spullen mogen daarin niet ontbreken:

- Slaapzak en kussen

- Zwemkleding

- Regenkleding (hopelijk hebben dat niet nodig..)

- Cap

- Rijlaarzen / chaps

- Spulletjes om pony of paard te versieren (bloemen, lintjes etc.)

- Fiets (die past dan wel niet in je koffer, maar het iswel handig als je die mee kunt nemen)

- ... en natuurlijk een goed humeur!

Wanneer je medicijnen gebruikt of allergisch bent voor bepaalde zaken vragen wij je dit vooraf aan ons te melden zodat we daar, wanneer nodig, rekening mee kunnen houden. Ook willen wij je vragen een telefoonnummer mee te nemen waarop je ouder(s) / verzorger(s) altijd bereikbaar zijn. 

Op de dag van aankomst zijn jullie om 16.00h van harte welkom bij ons op Stal De Dankbare en jullie mogen op de dag van vertrek ook weer om 16.00h. worden opgehaald. De dagen en tijden voor 3-daagse ponykampen zijn in overleg af te spreken.