De dankbare

Faciliteiten

Onze extra's

Kampeerplaatsen

Onze camping is grotendeels gelegen in een oude boomgaard dit geeft de plaatsen op onze mini-camping een knusse en gezellige sfeer.  De camping bestaat uit 25 zeer ruime beschutte plaatsen voorzien van elektriciteit en water.

Sanitair

Op onze mini-camping zijn twee sanitair-gebouwen aanwezig. Beide gebouwen beschikken over toiletten (urinoir), douches, wastafels en afwasgelegenheid. De douches en warmwater zijn vrij te gebruiken. Ook is er een uitstortplaats chemisch toilet aanwezig.

Internet

Wil je tijdens je vakantie ook online je sociale contacten onderhouden en van het laatste nieuwe op de hoogte blijven? Geen probleem, op heel onze camping is er gratis WIFI beschikbaar.

Speelmogelijkheden kinderen

Voor de kinderen zijn er diverse speelmogelijkheden aanwezig, een speelhuisje met klimrek en glijbaan, een zandbak, een wip  en een schommel, diverse skelters en trampolines. Uiteraard kunnen de kinderen ook lekker rondstruinen op de boerderij en genieten van de pony’s, de kipjes en ons varkentje Bessy.

Overige voorzieningen

Voor de gasten die langere tijd bij ons verblijven en tussendoor een was willen draaien hebben we een wasmachine en centrifuge beschikbaar. Voor de fietsliefhebbers een overdekte fietsenstalling en (meestal) voor de tentkampeerders is er een koelkast en vriezer vrij te gebruiken.

Huisdieren zijn welkom, mits aangelijnd. De camping is autovrij, parkeren kan op de daarvoor aangewezen plaatsen. 

Bij De Dankbare is het heerlijk genieten​

Heeft u vragen over onze minicamping, manage of over onze verblijfsmogelijkheden?​